| 08 Mart 2008, 12:16:01 |
|
|
 |
« Yanıtla #30 :» |
|
sadece suratlı msj atmayalım lütfen 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLütfen Forum Kurallarını Okuyunuz Sadece 10 snyiniz AlırLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum kuralları Lütfen Konu açarken Burayı okuyunuz..Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDikkat Edilmesi gerekenler Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBuraya Tıklayarak Arkadaşlarınızı sitemize davet edebilir onunda bu güzel ortamda bulunmasını sağlayabilirsiniz.Forumda Film izlemek isterseniz ve Nerde bu filmler die merak ediyorsanız :Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBurdan bakabilirsiniz. Ayrıcada Eksik gördügünüz Katagorileri bana özel msj yoluyla belirtirseniz en kısa zamanda gerekli düzenlemeyi yaparımResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 08 Mart 2008, 12:31:08 |
|
|
 |
« Yanıtla #31 :» |
|
suratın yanına ilave edilkecek kelimeleri bilahare ilettim ben kendisine be relax 
|
|
|
|
|
|
ÇOCUKKEN SAHİP OLDUĞUM KIRMIZI RUGAN AYAKKABİLAR ONLARDA SENİN GİBİ ÇOK TATLIYDILAR CANIMI YAKARDILAR,ACITIRDILAR... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 08 Mart 2008, 12:39:42 |
|
|
 |
« Yanıtla #32 :» |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Mart 2008, 13:28:13 Gönderen: ozgee »
|
|
|
|
|
| 08 Mart 2008, 16:04:51 |
|
|
 |
« Yanıtla #33 :» |
|
editt
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 29 Mart 2010, 00:21:16 Gönderen: NeW MooN »
|
|
|
|
|
| 08 Mart 2008, 16:06:52 |
|
|
 |
« Yanıtla #34 :» |
|
hey maşallah paylaşımların arkası kesilmiyor sayın seyirciler  :D ne kıs öle heryerinde dövme var ama bişi söleyem adresini bi ögrenirlerse kaçırırlar seni 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLütfen Forum Kurallarını Okuyunuz Sadece 10 snyiniz AlırLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum kuralları Lütfen Konu açarken Burayı okuyunuz..Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDikkat Edilmesi gerekenler Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBuraya Tıklayarak Arkadaşlarınızı sitemize davet edebilir onunda bu güzel ortamda bulunmasını sağlayabilirsiniz.Forumda Film izlemek isterseniz ve Nerde bu filmler die merak ediyorsanız :Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBurdan bakabilirsiniz. Ayrıcada Eksik gördügünüz Katagorileri bana özel msj yoluyla belirtirseniz en kısa zamanda gerekli düzenlemeyi yaparımResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 08 Mart 2008, 16:10:40 |
|
|
 |
« Yanıtla #35 :» |
|
hey maşallah paylaşımların arkası kesilmiyor sayın seyirciler  :D ne kıs öle heryerinde dövme var ama bişi söleyem adresini bi ögrenirlerse kaçırırlar seni   ne kaçırması be canım .annem hep alan aldığı gün bide bıraktığı gün sevincek der bana. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Mart 2008, 16:15:15 |
|
|
 |
« Yanıtla #36 :» |
|
annen ilginç bi yorum getirmiş gerçekten..  Anneler çogu zaman öle der benim için senle evlenmek istiyen kız ya deli yada saf olur dio 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Mart 2008, 17:47:17 |
|
|
 |
« Yanıtla #37 :» |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 08 Mart 2008, 18:36:31 |
|
|
 |
« Yanıtla #38 :» |
|
Tskler bizimle paylastigin icin Ozge..hepsinde ayri ayri cok hos cikmissin...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 11 Mart 2008, 20:22:33 |
|
|
 |
« Yanıtla #39 :» |
|
paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Bu dünya ebedi kalmak için yaratilmis bir menzil degildir. Ancak Cenab-i Hakkin ebedî ve sermedi olan dârüsselâm menziline davetlisi olan mahlukatin içtimalari için bir han ve bir bekleme salonudur. BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ
|
|
|
| 15 Mart 2008, 17:31:31 |
|
|
 |
« Yanıtla #40 :» |
|
Ben KaaN özge abla  :D çok güselmişin  :D
|
|
|
|
|
|
¤ۣۜ๘۩ஜ๘๘۩»Kaaη¤ۣۜ๘۩ஜ๘๘۩ø:
|
|
|
| 18 Mart 2008, 15:34:17 |
|
|
 |
« Yanıtla #41 :» |
|
çok güzel görünüyon
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 20 Mart 2008, 17:45:12 |
|
|
 |
« Yanıtla #42 :» |
|
Hmm maaşallah  Ying Yang (Denge) Ayrı bir güsellik katmış severim 
|
|
|
|
|
|
''Korka korka, yana yana... Hergün biraz daha derinden, Hergün biraz daha kapkara duyarak ölümü... Aç ve arkasız... Köpekleşerek, yaşamak dersen, Bu yürek, çat diye çatlasın LAN..!''
|
|
|
| 21 Mart 2008, 01:46:18 |
|
|
 |
« Yanıtla #43 :» |
|
bu güzellik karşısın da inan gözlerimi senden alamıyorum
ee bizede allah sahibine bağışlasın demek düşer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 21 Mart 2008, 03:43:36 |
|
|
 |
« Yanıtla #44 :» |
|
sıtemızde ne guzeller varmış  paylaşım için tşk.ler..
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap''BACIMIN ÖRTÜSÜ BATMAKTA REZİLİN GÖZÜNE..ACIRIM TÜKÜĞÜRE BİLLAHİ TÜKÜRÜRSEM YÜZÜNE..MEDENİ OLMAK AÇMAKSA BEDENİ...DESENİZE HAYVANLAR İNSANLARDAN DAHA MEDENİ''
|
|
|
|