Son Ziyaretinizden Buyana 0 Mesaj Gönderildi.
Sizin Mesajlariniza 0 Yeni Cevap Yazildi.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Burnuk nedir?
Konudaki Cevap Sayısı
2
Konuya Bakanlar 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme Sayısı
44

Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir

Gönderen Konu: Burnuk nedir?  (Okunma Sayısı 44 defa)

05 Şubat 2010, 18:13:31
KELİME-ÜSTADI
Moderatör
Forumkolik Üye
*

ReP Gücü: 4

Kayıt No: 5641

Nereden:balıkesir

İletişim

« :»

Bu hafta Uykusuz dergisinde ersin karabulutun çagrısına uyan kişilerden birisiyim hikayeyi kısaca özetlemek gerekirse.Çocukluk zamanların da burundan çıkan o artıga aile içinde burnuk derken bir gün okulda söylüor vede bu konuda epey malzeme oluor bu haftadaki dergide yazdıgı yazıda,burnugu yayalım yaydıralım ve de googlede arandıgında çıksın istiordu en az 10 kere benden ilk adım geLdi onu çok seven biri olarak.KELİME-ÜSTADI...
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap

ASLAN GİBİ

Dondurucu bir Soğuktur... Ama üşümem...İçim sıcacıktır...Alev,Alev yanarım..SARI- KIRMIZI...Kor bir... ATEŞ gibi..Maça giderken...Samiyene...Adarım kendimi..İbadet için Hacıların gittiği...MABET gibi..Mağlup oluruz.Yuhalamam..Sırtımı dönmem..Omzuma alırım ONU... Her zaman içimde taşıdığım..VEFA gibi... Coşkum azalmaz hezimetlerde..Sesim yükselir....Kabıma sığmam Büyürüm...Zirvesi görünmeyen..DAĞLAR gibi... Karagünler yaşarız..Yalnız kalmam...Gittikçe artarım..Yuvarlandıkça coşan... ÇIĞLAR gibi.Kupasız kalırız yıllarca...ASLA vazgeçmem..Terketmem ONU...Çekerim CEFASINI..Çile Çile...Ölümüne yaşarım..Yudum Yudum Acıyı...Karşılıksız olan...KARA bir SEVDA gibi...Para yok , Borç çoktur ....Tek tek kopar futbolcular yuvadan dağılmam... Parçalanmam..Tam aksine yanyana TEK-YÜREK olurum ...Vücuda hayat veren...Damardaki KAN gibi... Sahaya yedekler çıkar...Formaya bakarım...Yine KIYAMET kopar...Yıkılır ortalık... SEYİRCİ değil...TARAFTAR olurum...Takıma yardım eden MELEK..Rakibin üstüne çöken ZEBANİ gibi... TRİBÜN değil..KAPALI olurum..Takıma CENNET..Rakibe çıkışı olmayan CEHENNEM gibi..Ülke dar gelir..Karış karış giderim peşinden... ASLA yalnız yürütmem onu
Takip ederim ...Işığın ardındakİ..GÖLGE gibi...Hayatımın amacı O'dur...ONLA ağlar , ONLA gülerim...Ailem , Sevgilim , Rakiplerim beni hep ONDAN kıskanır..Ben böyle yaşamayı severim
Çünkü ben GALATASARAYLIYIM..
Yani...
ultrAslanlar g
06 Şubat 2010, 01:18:05
RuYaMsI
RüYa
Co Admin
Kral Forumcu
*

ReP Gücü: 471

Kayıt No: 188

Nereden:

İletişim

« Yanıtla #1 :»

burnuk nedir bilmiyorum ama acaba bu kelimeyi yaymanin turkceye ne faydasi olacak onu merak ediyorum.birde acep diyorum turkceye illa bir faydami olmali.yani herkes turkcede turkce diyor ne yapicaz yani turk dil kurumumuyuz biz komik
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
FORUM KURALLARIMIZI OKUYALIM KURALLARIMIZA UYALIM

Eclipse Movie and Breaking Dawn
06 Şubat 2010, 22:35:11
KELİME-ÜSTADI
Moderatör
Forumkolik Üye
*

ReP Gücü: 4

Kayıt No: 5641

Nereden:balıkesir

İletişim

« Yanıtla #2 :»

Türk halkını düşündürüp güldüren sevdigim birinin istegini kırmak istemedim ayrıca tatarak vs gibi kelimeler çok itici Cheesy bende bunu sevdim artık sümüge burnuk dienlerdenim Cheesy

ASLAN GİBİ

Dondurucu bir Soğuktur... Ama üşümem...İçim sıcacıktır...Alev,Alev yanarım..SARI- KIRMIZI...Kor bir... ATEŞ gibi..Maça giderken...Samiyene...Adarım kendimi..İbadet için Hacıların gittiği...MABET gibi..Mağlup oluruz.Yuhalamam..Sırtımı dönmem..Omzuma alırım ONU... Her zaman içimde taşıdığım..VEFA gibi... Coşkum azalmaz hezimetlerde..Sesim yükselir....Kabıma sığmam Büyürüm...Zirvesi görünmeyen..DAĞLAR gibi... Karagünler yaşarız..Yalnız kalmam...Gittikçe artarım..Yuvarlandıkça coşan... ÇIĞLAR gibi.Kupasız kalırız yıllarca...ASLA vazgeçmem..Terketmem ONU...Çekerim CEFASINI..Çile Çile...Ölümüne yaşarım..Yudum Yudum Acıyı...Karşılıksız olan...KARA bir SEVDA gibi...Para yok , Borç çoktur ....Tek tek kopar futbolcular yuvadan dağılmam... Parçalanmam..Tam aksine yanyana TEK-YÜREK olurum ...Vücuda hayat veren...Damardaki KAN gibi... Sahaya yedekler çıkar...Formaya bakarım...Yine KIYAMET kopar...Yıkılır ortalık... SEYİRCİ değil...TARAFTAR olurum...Takıma yardım eden MELEK..Rakibin üstüne çöken ZEBANİ gibi... TRİBÜN değil..KAPALI olurum..Takıma CENNET..Rakibe çıkışı olmayan CEHENNEM gibi..Ülke dar gelir..Karış karış giderim peşinden... ASLA yalnız yürütmem onu
Takip ederim ...Işığın ardındakİ..GÖLGE gibi...Hayatımın amacı O'dur...ONLA ağlar , ONLA gülerim...Ailem , Sevgilim , Rakiplerim beni hep ONDAN kıskanır..Ben böyle yaşamayı severim
Çünkü ben GALATASARAYLIYIM..
Yani...
ultrAslanlar g

Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir