| 04 Aralık 2009, 18:52:41 |
|
|
 |
« :» |
|
slm arkadaslar ortamı cok sıcak buldum ve aranıza bende katılmak istedim.Umarım güzel seyler paylasırız. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 04 Aralık 2009, 19:51:21 |
|
|
 |
« Yanıtla #1 :» |
|
Hoşgeldiniz..!!
|
|
|
|
|
|
...Aman ÇIkarmayIn MaskeLerİnİzİ; Yüzünüzü Görmeye TahammüLüm KaLmadI.....Eflatuna Sormuşlar;
İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir? Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.Ne var ki çocukluklarını özlerler. Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler; Ama sağlıklarını almak içinde para öderler. Yarınlarından endişe ederken bugünlerini unuturlar. Sonuçta,ne bugünü,ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyecek gibi yaşarlar.Ancak hiç yaşamamış gibi ölürlerResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 04 Aralık 2009, 20:02:28 |
|
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
keyifli forumlar hosgeldin benimo.. 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapOne night the moon said to me, if love makes you cry why dont you leave your lover. I looked back at moon and said would u ever leave your sky.....
|
|
|
| 05 Aralık 2009, 03:38:59 |
|
|
 |
« Yanıtla #3 :» |
|
hoşgeldiniz sefal getirdiniz sargın foruma :\)güzel vakit geçirmenizi dileriz.gerek yorumlarınızla gerek paylaşım konularınızla....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 05 Aralık 2009, 14:52:09 |
|
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
Aramıza Hoşgeldin.Forumda iyi vakit gecimeni Dilerim.Ayrıca paylasımdan önce Kurallara Bak.
İyi FORUMLAR
... Mc DANKE ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Aralık 2009, 15:48:10 |
|
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
Tesekkurler cevaplarınız için.Bu arada bakarım NoZeZ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 07 Aralık 2009, 17:06:55 |
|
|
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
ne ii ettinde geldin  aramızda herkese yer var  ii forumlar dilerim 
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapBir “gitmek” tutturmuşum. Gidemeyeceğimi bile bile gitmek istediğim Uzak yerler var bilmediğim. Oralarda biri varmış beklemeyen beni. Hem sürpriz de olurmuş öyle kurmuşum. Gidebilsem iyi Gitmesem de farketmez.Ne zaman tanışmışız paylaşmış mıyız bir şeyi? Eksik ya da yanlışmış; çok eskimiş unutulmuşum.
|
|
|
| 07 Aralık 2009, 18:02:26 |
|
|
 |
« Yanıtla #7 :» |
|
aramıza hoş geldiniz.. iyi forumlar dileriz. 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapFORUM KURALLARIMIZI OKUDUNUZ MU ?
|
|
|
| 20 Nisan 2010, 15:59:34 |
|
|
 |
« Yanıtla #8 :» |
|
Aramıza hoşgeldiniz.Umarım hoşgeldiniz dedigimiz insanlar hoş şeylerle katılır aramıza.hoş ve güzel günlerin birlikte yaşanması ümidiyle...
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap- - -
|
|
|
| 22 Nisan 2010, 14:01:05 |
|
|
 |
« Yanıtla #9 :» |
|
hoşgeldiniz 
|
|
|
|
|
|
Lütfen bir Teşekkürü çok görmeyin yorumlarınızıda eksik etmeyin  Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen ise daima hayattan lezzet alırResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
| 22 Nisan 2010, 14:32:24 |
|
|
 |
« Yanıtla #11 :» |
|
Tekrar hoş bulduk arkadaşlar  .Çok sevdim burayı yaa  daha önce neden gelmemişim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 22 Nisan 2010, 14:57:15 |
|
|