| 11 Şubat 2009, 01:31:43 |
|
|
 |
« Yanıtla #15 :» |
|
bişi dikkatimi çekti duymustumda ne kadar doğru bilmiyoruz belki bilginiz vardır sizlere de soruyorum bu ürünlerin genelinde isimlerinin yanlarında yuvarlak içinde R harfi var bu herhelde israil yani yahudi ürünü oldugunu ifade ediyor yada öylemi ?
evet öyle bir olay var R VE N harfleeri olur fakat o israil ya da yahudi ürünü olduğunu değil ,,dine uygun olduğunu gösterir..yani yahudilikde de müslümanlıkdaki domuz gibi yasak besinler vardır -tuz yasağı,hamur yasağı...vb- o ürünün o besinleri içermediğini gösterir..yahudi ürününden çok yahudiler için hazırlanmış ürün demektir..mesala ülker üretir fkat sadece yahudiler için de bir miktar uygun ürün üretir ve o damgayı vurmak zorundadır..bir çeşit tse gibi.. ama genelde bu standartı veren kuruluşlar ve firmalar zaten yahudidir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 11 Şubat 2009, 02:38:36 |
|
|
 |
« Yanıtla #16 :» |
|
bişi dikkatimi çekti duymustumda ne kadar doğru bilmiyoruz belki bilginiz vardır sizlere de soruyorum bu ürünlerin genelinde isimlerinin yanlarında yuvarlak içinde R harfi var bu herhelde israil yani yahudi ürünü oldugunu ifade ediyor yada öylemi ?
... 17. Marka kullanımı ile ilgili simgeler ve anlamları nelerdir?
Markaların, kullanımı sırasında, tescilli olup olmadığı ile ilgili olarak marka ile birlikte gösterilen simgeler vardır. Uluslararası alanda herkes tarafından kabul görmüş olan simgeler; _ R _ TM _ SM olmak üzere 3 adettir.
18. Bir markanın üzerinde yer alan "R" işareti ne anlama gelir?
R işareti, uluslararası kullanım bicimi olup, sağ üst köşesinde yer aldığı markanın tescilli olduğu anlamına gelir. Ancak, bu işaretin, sadece markanın sağ üst köşesinde kullanılması, markanın hangi ülkede hangi numara ile tescilli olduğunu açıklayamamaktadır. Bu nedenle, bu tur kullanımda, markanın tescilli olduğu ülke ve tescil numarasının da ayrıca belirtilmesi gerekir. ... Ben hep marka tescili olarak bilirim.. bu da marka tescili açıklamalarından 2 madde.. Açıklamada sağ üst köşe denmiş ama sağ tarafta üst köşe vs. gibi bir zorunluluk yok artık bildiğim kadarıyla.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapForum Kurallarını Lütfen Okuyunuz! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapAçmış Olduğum Her Türlü Konu İle İlgili Tüm Sorunları P.M.(Özel Mesaj) ile Bana Ulaştırabilirsiniz.
|
|
|
| 11 Şubat 2009, 12:36:06 |
|
|
 |
« Yanıtla #17 :» |
|
sem ariel güzel teshis israil bayrağı
|
|
|
|
|
|
BiLGeMmMmmMmm
|
|
|
| 12 Şubat 2009, 00:47:59 |
|
|
 |
« Yanıtla #18 :» |
|
arkadaşlar soruma cvlar için teşkler
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapDilden sevmesini bilmeyiz bazıları gibi değiliz sevdik mi yürekten ölümüne severiz farkımız tarzımız.... ))))
|
|
|
| 13 Şubat 2009, 16:41:34 |
|
|
 |
« Yanıtla #19 :» |
|
hangı urunler mı onlarda benden olsun... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapne ıcın mı bak asagıya abd bır okulun sınıfı ve kara tahtada ne yazıyor.. Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yaphala ne ıcın mı dıyorsun eger ole ıse bu babanın yerınde olamak ıstermıydın??? o cocuk bızım cocugumuz... Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapevet dua edelımamayukardakı urunlerıde kullanmayalım kullananlarada anlatalım
|
|
|
|
|
|
sensizde yasamaya alıstım artık olmasanda gercı artık olmada
|
|
|
| 14 Şubat 2009, 00:13:14 |
|
|
 |
« Yanıtla #20 :» |
|
Allah israilin belasını ... sölemek istemiyom bu markaları alırsak israile bir mermi filintinden ise bir can alıyoruz
|
|
|
|
|
|
BiLGeMmMmmMmm
|
|
|
| 25 Nisan 2009, 23:07:49 |
|
|
 |
« Yanıtla #21 :» |
|
emeginize saglık arkadaşlar alahın'ın gazabı kardeşlerimizi öldürenlerin üzerinde olsun allaha emanet olun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| 23 Kasım 2009, 01:31:28 |
|
|
 |
« Yanıtla #22 :» |
|
Şimdi sevgili arkadaşlarım, ben bu israil - filistin meselesine daha öncede yazmıştım ama sitemiz güncellendiği için mesajım da haliyle silinmiş, onun için tekrar tekrar yazmayacağım. Yalnız şunu belirtmeliyim ki Kraft 1903 yılında kurulan bir alman markasıdır. En çok bilinen ürünlerinden biri olan milka'nın açılımı da almanca süt olan Milch ve kakao kelimelerinin ilk hecelerinden oluşur, sapla samanı, tane ile çöpü karıştırmamak gerekir. Ayrıca eskiden çalıştığım sektöre ait bir bilgiyi de paylaşmak isterim ki o da Camel, Winston, Salem ve Monte Carlo sigaralarının satışını ve dağıtımını 2000 yılından beri tüm dünyada (Amerika'nın iç pazarı hariç) J.T.I. (Japanese Tobacco International) yapar. Yani neredeyse 10 yıldır bu ürünler Japonlara ait. Nestle, Pepsi, coca cola, marlboro grubu ve Frito-Lay yahudi olduğunu bildiğim markalardan birkaçı sadece. Bu arada benim bildiğim R'nin anlamı REGISTERED yani tescilli demek. Uluslararası bir simgedir aynı C (copyright) gibi. Yahudilikle yada herhangi bir idioloji ile bağlantısı yoktur...
|
|
|
|
|
|
The flesh of fallin angels
|
|
|
| 23 Kasım 2009, 22:55:21 |
|
|
 |
« Yanıtla #23 :» |
|
Daha önce yazmıştım ama geçenlerdeki teknik aksaklıktan silinmiş olsa gerek...
Sürekli Filistin Gündemi Yaşanıyor..Beni gerçekten aydınlatabilicek herkese içtenliğimle soruyorum...
Zamanında Osmanlı Devleti himayesinde huzurla hoşgörüyle yaşadılar... Ya sonra ihanet eden gene onlar olmadı mı..? Her millet bağımsızlık ister düşüncesinden yola çıkarak normal karşılamayı düşünelim bu fikri... Bu kadar bağımsızlığına düşkün bu millet peki neden düşünememiş "Vatan Toprağı Namustur..Satılmaz...!!!!" Şimdiki nesil atalarının ihanetini ve hatalarını çekiyor olmasın.. Tabiki kimse ölümü hak ediyor demiyorum.. Oyuncaklarından başka hiçbir derdi olmayan çoçukların,bebeklerin geçmiş nedeniyle bunları yaşamasına hak vermiyorum...
Heryer özelleştirilirken, 1aylık karına heryer satılmışken, sürekli şehit haberleri gelirken, memleketin yarısı sürekli bölünme çabasındayken, sağ-soğ// açık-kapalı // Türk-Kürt ayrımı yapılırken bizimde böyle olmuycağımız ne belli..? Bunlar niye protesto edilmiyor...?
En son hatıralar bölümünde -21 Şubat 2009, 14:12:36- ben Şehitlerimiz Anısına bölümüne gül bırakmışım... Onlara neden hatim indirilmiyor..?
Ben daha çok.. Bizde "Neden bu derece bir İsrail protestosu var" diye merak ediyorum... Tek onlar müslümanda benim haberim mi yok..? Daha geçen aylarda Çin'de Uygur Türkleri katledildi... Kesik başlar sokaklara atıldı neden o zaman kimsenin sesi çıkmadı... Ordaki insanlar ailelerinden haber alamadı... Neden kimse protesto etmedi.. Attığınız her adımda Çin malı satılırken neden kimse umursamadı... Onlar müslüman değilde benim haberim mi yok..?
Çok fazla politik konularla ilgilenmem.. Cahil yada bilgisiz olduğumu düşünenleriniz olabilir... Hayır değilim demiyorum yazdıklarım yanlışta olabilir... Sadece gözüme çarpan bi konuyu es geçmek istemedim.. Derdim tartışma ortamı yaratmak değil..
Fikirlerine saygı duyduğum herkesin saygı duyması dileğiyle.. Saygılar D_B.
|
|
|
|
|
|
...Aman ÇIkarmayIn MaskeLerİnİzİ; Yüzünüzü Görmeye TahammüLüm KaLmadI.....Eflatuna Sormuşlar;
İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir? Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.Ne var ki çocukluklarını özlerler. Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler; Ama sağlıklarını almak içinde para öderler. Yarınlarından endişe ederken bugünlerini unuturlar. Sonuçta,ne bugünü,ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyecek gibi yaşarlar.Ancak hiç yaşamamış gibi ölürlerResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
| 24 Kasım 2009, 00:32:39 |
|
|
 |
« Yanıtla #25 :» |
|
Seninle %1500 aynı fikirdeyim...
|
|
|
|
|
|
The flesh of fallin angels
|
|
|
| 07 Aralık 2009, 17:58:40 |
|
|
 |
« Yanıtla #26 :» |
|
Teşekkür ederim..
|
|
|
|
|
|
...Aman ÇIkarmayIn MaskeLerİnİzİ; Yüzünüzü Görmeye TahammüLüm KaLmadI.....Eflatuna Sormuşlar;
İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir? Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler.Ne var ki çocukluklarını özlerler. Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler; Ama sağlıklarını almak içinde para öderler. Yarınlarından endişe ederken bugünlerini unuturlar. Sonuçta,ne bugünü,ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyecek gibi yaşarlar.Ancak hiç yaşamamış gibi ölürlerResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
| 11 Mayıs 2010, 02:42:25 |
|
|
 |
« Yanıtla #27 :» |
|
Böcük burada haklı oldugunu belirtmeden geçemicem bilindigi gibi ben üniversite de okuorum ve de şuan da tezimi de milliyetçilik üzerine yapmaktayım.Milliyetçiligin tememlerinin 1789 Fransız devriminden sonra ortaya çıktıgını bilmeyenimiz yok gibidir tahmin ettigim kadarıyla.Milliyetçilik kimi zaman iyi şekilde yorumlanabilecegi gibi bunu nasıl söyleyebiliris kıbrıstaki türklerin yunan soyundan gelen rumlar tarafıundan öldürülmesini engellemek için ayrı birer yapıda toplanmasına izin vermek gibi.Ancak milliyetçilik akımları 1.dünya savaşına kadar ve bundan sonraki süreçte her zaman büyük devletlerin çıkarları dogrultusun da kullandıkları birer propaganda ve de iletişim aracı oldular.Ünlü Bir ingiliz başkanının ortaya koydugu böl ve yönet politikasın da bir araç olarak önümüze sürülen bir araç mekanizmasının başını çekti ben şimdi size soruyorum sizin bir dostunuz var vede buna ananızı bacınızı emanet ediorsunuz vede bu kişi onlara saldırıyor bunun nedeni ne olrsa olsun affedilebilecek bir şey degildir biz vatanımıza topragımıza bayragımıza anamız dediysek bizim topragımıza vede savaş ylunda ne sebeble olursa olsun bizim özgürlügümüze vurulan her darbe benim gözümde ihanettir.ve ben ihaneti af eden büyüklükte bir insan degilim söz konusu vatansa söz konusu namussa,bu sey deil ki aşk herşei afeder mi tarzı bir geyik muhabbeti vatanım söz konusu burda vede bu ugurda beni sıretımda bıçakladılarsa bende suan onlar için bişey yapmayı açıkçası çokta cici bici birşey bulmuorum şuan elimden gelen tek sey çocukların günahı olmayan kişilerin ölmemesi için duamı etmektir.Bunun sonucunda israili boykot etmem de söz konusu olmadı vede olmucaktır bher zaman birini satan kişi zaman geçtikçe daha başka daha fazla birşey için dierini satar buda onun bir tekrarıdır.Tarih tekrarlar sahnesş die boşuna dememişler,dünya etme bulma dünyasıdır vede kimse beni yargılamasın vede bana kızmasın ihanetin sonu elbet ölümdür.Yaşasın türk bayragı altında özgürce türküm diyen türk ırkı.
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapASLAN GİBİ Dondurucu bir Soğuktur... Ama üşümem...İçim sıcacıktır...Alev,Alev yanarım..SARI- KIRMIZI...Kor bir... ATEŞ gibi..Maça giderken...Samiyene...Adarım kendimi..İbadet için Hacıların gittiği...MABET gibi..Mağlup oluruz.Yuhalamam..Sırtımı dönmem..Omzuma alırım ONU... Her zaman içimde taşıdığım..VEFA gibi... Coşkum azalmaz hezimetlerde..Sesim yükselir....Kabıma sığmam Büyürüm...Zirvesi görünmeyen..DAĞLAR gibi... Karagünler yaşarız..Yalnız kalmam...Gittikçe artarım..Yuvarlandıkça coşan... ÇIĞLAR gibi.Kupasız kalırız yıllarca...ASLA vazgeçmem..Terketmem ONU...Çekerim CEFASINI..Çile Çile...Ölümüne yaşarım..Yudum Yudum Acıyı...Karşılıksız olan...KARA bir SEVDA gibi...Para yok , Borç çoktur ....Tek tek kopar futbolcular yuvadan dağılmam... Parçalanmam..Tam aksine yanyana TEK-YÜREK olurum ...Vücuda hayat veren...Damardaki KAN gibi... Sahaya yedekler çıkar...Formaya bakarım...Yine KIYAMET kopar...Yıkılır ortalık... SEYİRCİ değil...TARAFTAR olurum...Takıma yardım eden MELEK..Rakibin üstüne çöken ZEBANİ gibi... TRİBÜN değil..KAPALI olurum..Takıma CENNET..Rakibe çıkışı olmayan CEHENNEM gibi..Ülke dar gelir..Karış karış giderim peşinden... ASLA yalnız yürütmem onu Takip ederim ...Işığın ardındakİ..GÖLGE gibi...Hayatımın amacı O'dur...ONLA ağlar , ONLA gülerim...Ailem , Sevgilim , Rakiplerim beni hep ONDAN kıskanır..Ben böyle yaşamayı severim Çünkü ben GALATASARAYLIYIM.. Yani... ultrAslanlar g
|
|
|
|